image

De initiatiefnemers

Om van een droom een realiteit te maken moet je passie, durf en energie hebben. Meng dat met een waaier aan mooie waarden, een dosis gezond verstand en voldoende strategisch denken en dan kom je tot een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wij stellen graag de bedenkers, de doeners en de durvers aan je voor, onze initiatiefnemers!

image

Onze aanpak

"I'm possible!" We richten je op de constructieve mogelijkheden en moedigen je aan jezelf te zijn, met je krachten en je gebreken, in interactie met de wereld om je heen, ervan overtuigd dat dit tot mooie dingen kan leiden.

image

Locaties

Zowel in de bruisende stadskern van Antwerpen als in het meer landelijke Hamme vind je vestigingen van Positiv'eau. Je kan steeds bij ons terecht op afspraak.

image

Aanbod

Je wil herbronnen, op adem komen, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Terug in je kracht komen te staan en opnieuw voelen wat jou gelukkig maakt. Je wil geïnspireerd worden, bijleren en je eigen creativiteit ontluiken. Je vindt het belangrijk om goed zorg te dragen voor jezelf, jezelf te versterken zodat je weer beroep kan doen op je eigen potentieel en de persoon kan worden die je wil zijn. Positiv’eau biedt je hier de tijd, mogelijkheid en ruimte toe.

image

Onderzoek

In synergy with Positiv’eau, Research Nomads provides quality, compassionate and ethical research to help drive forward their vision and strategy. With passion and drive, they assist Positiv’eau in creating a holistic service that will help all those who want to improve their Quality of Life.