The relationship with yourself sets the tone for every other relationship you have.

–Robert Holden

Je droomt van tijd, romantiek, zorg dragen voor jezelf en elkaar binnen je relatie…

Plots merken jullie dat de dagdagelijkse rush jullie energie opslorpt. Je geeft het beste van jezelf in je werk, je gezinsleven, je sociaal leven en dan is er ook nog je partnerrelatie… Ook in die belangrijke relatie wil je graag investeren, toch heb je soms het gevoel dat de tijd en ruimte daartoe te kort schiet. Kleine issues geraken niet besproken en dreigen grotere problemen te worden tussen jullie. De dingen die jullie bij elkaar brachten lijken onder te sneeuwen en jullie voelen minder verbinding, wat eens zo evident leek tussen jullie beiden lijkt nu moeizamer te verlopen. 

Dream

Plan

Do

— Tom Giaquinto

Wat als jullie nu eens beslissen om terug jullie droom te leven?

Hoe zou het zijn als jullie tijd zouden maken voor jezelf en elkaar. Tijd waarin jullie inzetten op het creëren van wat meer ademruimte en bewustwording. Een moment waarop jullie het jezelf gunnen om een instant vakantiegevoel te mogen ervaren, lekker te keuvelen met elkaar, je te verwonderen en elkaar opnieuw te verkennen. Wat als jullie nu eens tijd zouden maken om samen te genieten én tegelijk op een actieve uitdagende manier te focussen op jezelf en hoe je in je relatie staat.

Als dit is wat jullie willen, schrijf je dan snel in voor een deugddoend weekend waarin jullie opnieuw gaan voelen wat werkt tussen jullie. Waarin jullie de ruimte, de tijd én professionele ondersteuning krijgen om opnieuw te geloven in je eigen en elkaars kracht, in de mogelijkheden om jullie relationele dromen na te streven en in jullie vermogen om deze samen te realiseren.

Gun jullie zelf een weekend waarin je werkt rond bewustwording van jullie relatiepatroon, waarin jullie stil staan bij datgene wat moeizaam loopt om het vervolgens om te buigen naar iets wat werkt en goed is voor jullie beiden.

Jullie worden uitgenodigd om te reflecteren over jezelf en jullie relatie, op zoek te gaan naar je dromen en verlangens, je sterktes, jouw kwaliteiten. samen  oefenen jullie je communicatievaardigheden en gaan jullie op zoek naar de ingrediënten voor een fijne evenwichtige relatie. 

Wij bieden jullie een weekendverblijf in het mooie Ginoles les Bains, waar jullie in alle rust kunnen deelnemen aan verdiepende activiteiten en opdrachten gericht op jullie persoonlijke en relationele ontwikkeling. Jullie kunnen hier gezellig met z’n tweeën verblijven in één van onze accomodaties.

Albizia: Is een gelijkvloers rolstoeltoegankelijk appartement waarin jullie kunnen verblijven. Het werd genoemd naar de Perzische slaapboom die aan de ingang van het appartement pronkt. Chinese kruidkundige noemen de Perzische slaapboom ook wel ‘Herbal Prozac’. Hij dankt deze naam aan de geneeskrachtige werking van de bloemen en bast van de boom die werken als een natuurlijk antidepressivum. Zo is hij gekend als de “boom van collectief geluk”. Door zijn schoonheid brengt hij ook vreugde in het leven. 

Jullie beschikken in het appartement over een living met zicht op de tuin, keuken, badkamer met douche, lavabo, bidet en toilet en een slaapkamer met dubbel bed.

A life lived in love will never be dull.

— Leo Buscaglia

Trachycarpus fortunei: Is een afzonderlijke studio in de tuin waarin jullie kunnen verblijven. De studio werd genoemd naar de Chinese waaierpalm die veelvuldig groeit in onze tuinen. Deze palmsoort kan verschillende groeiomstandigheden verdragen en past zichzelf makkelijk aan, dit maakt de Chinese waaierpalm erg veerkrachtig.

Jullie beschikken in de studio over een kitchenette, douchekamer met lavabo en toilet en een living met dubbel bed.

Er is een zwembad in de tuin. Wifi, haardroger, ijskast, koffiezet en waterkoker zijn in beide accommodaties aanwezig. Er is mogelijkheid tot het gebruiken van een wasmachine en droogkast. 

Indien gewenst kunnen jullie ontbijt bestellen. In verschillende horecazaken kunnen jullie lekker gaan eten of eten uithalen. 

Op wandelafstand kan je een bakker, beenhouwer, apotheker en kruidenierszaak vinden. In het nabijgelegen stadje Quillan kan je meerdere winkels en horecazaken vinden. Op woensdag en zaterdag is het markt in Quillan.

Voorafgaand aan een eventueel weekendverblijf spreken we elkaar eerst via Zoom voor een online kennismakingsgesprek waarin we jullie vragen, noden of wensen verkennen en samen uitzoeken of een verblijf in Ginoles Les Bains is waar jullie naar op zoek zijn.

Mochten jullie na het lezen van dit alles zin hebben om actief ruimte te creëren voor jullie relatie en samen in de rust van de natuur aan de slag te gaan met elkaar, contacteer ons dan via het contactformulier. We plannen dan samen een online kennismakingsgesprek in en bespreken alle verdere details van een eventuele boeking.

Contacteer ons gerust voor meer informatie over de tarieven van een verblijf.

Ginoles les Bains is bereikbaar met de auto. Jullie kunnen ook de trein of het vliegtuig nemen tot in Carcassonne, waar jullie vervolgens de trein of bus kunnen nemen naar Quillan. Ginoles ligt op wandelafstand van Quillan.  

Wees welkom! 

Ginoles les Bains nu
Ginoles Les Bains vroeger